Nu kommer de mörka dagarna in över Sverige, lys upp med Lyson

Lika mycket som jag älskar de svenska somrarna med sina ljusa kvällar och nätter som aldrig blir mörka, lika jobbigt är det när jag ser hur det blir allt mörkare allt tidigare. Det kan kännas ledsamt och deprimerande men man kan ju faktiskt se till att fylla sina dagar med ljus på annat vis.

Håll dig aktiv, var försiktig och se vad du gör

En fördel med sommaren är att man kan sysselsätta sig med nästan vad som helst om man är aktiv. Jag fiskar, cyklar, promenerar i skog och mark och tar flakmopeden mellan grannhusen på min fikarunda. Detta försöker jag att göra även på vintertid, trots att väder och mörker gör det lite svårare och krångligare. För att motverka detta har jag gjort en stor beställning hos företaget Lyson. Jag har tidigare handlat led-ramper till min bil där, men nu sist jag var online, hittade jag deras avdelning för fritidsljus. Lyson’s verksamhetsidé verkar vara ljus och lampor i alla de former och enbart detta. Det finns verkligen massa olika sätt att sprida ljus i sin vardag.

Tänd ett ljus och låt det brinna..jag menar lysa

När paketet kommer från Lyson skall det monteras en rejäl cykellampa och cykelhjälmen skall också få en lampa. Det är skönt att kunna se ordentligt så en sten eller rot i färdvägen inte orsakar en olycka. Jag passade också på att köpa en ficklampa som skall ha en kastlängd på 1300 meter. Jag undrar hur sjutton de skall kunna leva upp till det, men kanske ändå. Men det kanske betyder att man kan kasta den så långt eller är det hur långt den lyser?

Nästa beställning får bli en tidig julklapp åt dottern, en led-ramp till hennes första bil som present för klarat körkort så hon kan köra säkert i höst och vinter Sverige.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please enter the following code to submit your comment: wcu