Rätt skor på fötterna kan vara skillnad mellan himmel och helvete

Jag har kommit upp i den ålder när jag börjat att fatta att om jag är snäll mot kroppen är kroppen snäll mot mig. Jag har aldrig riktigt brytt mig om vad jag har på mig så länge det ser vettigt ut och det passar. Men på lite äldre dar har jag börjat att få problem med fötterna. De blir trötta och känns inte riktigt som att de trivs. Så fotmassage och stödstrumpor står numer på programmet, men jag har även börjat att använda skor från Saucony. Alla fötter är ju olika, men för mig passar deras skor mig perfekt.

Det är aldrig för sent att förändra det som är mindre bra

Jag har väl aldrig varit någon sportig person på något vis, men när jag tar på mina Saucony skor modell Triumph är det som att jag är redo för en löprunda. Det känns knappt att jag bär dem och det blir lite av ett nöje att ge mig ut med dem på fötterna. De senaste dagarna har jag gått ett par kilometer dagligen och i helgen skall jag testa att ta mig en löprunda. Vet inte hur länge sedan det var sen sist, men dessa härliga träningsskor har tagit bort ett hinder för mig. Skorna är sköna på foten och de gör det roligt att röra på sig.

Härligt med snälla barn

Jag fick mina skor av grabben i födelsedagspresent, det kan vara det bästa han givit mig. Klart bättre än alla grå hår iallafall. Han hade hittat dem på nätet och gjort ett impulsköp och denna gången blev det en hit. Jag tror aldrig jag sett skomärket Saucony innan, men nu lär jag hålla ögonen öppna.