Viking city – låt barnen skapa sin egen stad

När man är ute i naturen mycket kan det vara bra att låta barnen skapa en helt egen miniatyrstad så att dom inte blir helt desorienterade när de närmar sig civilisationen igen. Viking City från Viking Toys är ett mycket bra val för detta, det är grejer med riktigt hög kvalité där barnen blir stadens arkitekt och bestämmer inför varje lek hur all logistik, trafik och byggnader ska placeras. Viking city lekset blir barnens favorit där de själva planerar med sin fantasi som grundbult.

Leksetet fungerar separat men kan även byggas ihop med de andra lekseten som ingår i serien.

I en komplett miniatyrstad ingår 2-våningsgarage med vägset, bondgård med djur och maskiner, polis-/brandstation med bil, garage med hamn och viking city Stockholm.
2-våningsgaraget har en vacker design och är fyllt av möjligheter för barnen, bl. a. de medföljande bilarna. Garaget är tåligt och ni kan använda det både inom- och utomhus.

Vem blir inte uppspelt när man får chansen att leka i en hamn! Lekhamnen är det perfekta äventyret när det är dags för äventyr med båt, bil och helikopter. Nere i hamnen åker båtarna omkring, ni kan fylla på vatten i hamnen för att få det mer realistiskt. I hamnens övre däck finns det en helikopter med helikopterplatta för start och landning.

När barnen vill ut på landet är det bara att plocka fram viking city bondgård och börja jobba på gården. Djuren ska ut på bete, traktorn ska arbeta på fälten och bonden måste hålla koll så att djuren sköter sig. Skulle bondgården bli smutsig så går den enkelt att tvätta av, du kan även köra den i en diskmaskin om det behövs.

Leksakerna är helt giftfria och dessutom helt återvinningsbara. Vi vill bidra till säkra leksaker som inte skadar miljön eller människor.

Den unika designen, smarta och många lekmöjligheter, giftfria leksaker o möjligheten att enkelt tvätta bort smuts gör leksakerna till perfekta äventyr för barnen som vill låta fantasin flöda när de styr över stad, hamn och bondgårdar i dessa lekset.