Letar du projekt för sommaren?

Har du precis som jag i vanliga fall alltid lämnat Sverige under sommarperioden för ännu varmare breddgrader? Allt för att slippa undan den här ovissheten om vädret kommer vara bra eller inte och framförallt bara kunna vara ifrån huset och hemma för att på riktigt vara ledig och njuta av semester. Problematiken under perioden som skakats om av corona är inte att vi blev utan värmen, utan snarare att jag inte har något att göra hemma på sommaren. Jag vet liksom inte vad som väntar efter det att vi klivit upp på morgonen och ätit en god frukost? Ska jag då bara sitta och rulla tummarna på altanen?

Stopp i lagens namn, jag vet exakt vad du ska hitta på

Nämligen slänga ett öga på Vibostugan. En verksamhet som hållt i gång ett bra tag som säljer attefallshus och friggebodar. Just ett attefallshus var vår dröm för många herrans år sedan. Men när vi istället prioriterade att lägga pengar på utomlandsresor så har det liksom inte riktigt blivit av. Men med Vibostugan och en speciell tid i livet det senaste så innebar detta att vi verkligen fick tummen ur. Denna sommaren blev med andra ord till projekt Vibostugan och jag är så himla nöjd att vi äntligen kommit igång.

Enkelt kan du kika igenom hela deras utbud via deras hemsida och här kan du även hitta kontaktuppgifter för att fråga allt vad du kan tänkas komma på inför ditt projekt. Oavsett om du bara är ute efter en liten friggebod eller en större stuga som du kan bjuda över kompisar och familj till så är det Vibostugan som kan hjälpa dig på bästa sätt. Så se till att slänga ett öga på deras hemsida eller kommentera här nedan om du önskar hjälp så hoppas jag att du får en fin sommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please enter the following code to submit your comment: 27d