Midsommar med väggampel

Till midsommar har jag köpt väggampel. Jag har gjort det för att snygga till på min altan, så att den ser och är redo inför midsommar, och semestern. Jag har planer på att plantera några fina blommor i ampeln. Jag har alltid tyckt att blåa orkidéer är fina, och har därför bestämt mig för att plantera dessa i ampelen. Då det är midsommar har jag också bestämt mig för att köpa några Gullkragar. Gullkragar är blommor vars blad är gula, detta tillsammans med de blåa orkidéerna bildar den svenska flaggan.

Utöver blommor och ampel har jag också planerat den klassiska midsommar-middagen som jag och några vänner i närheten ska äta tillsammans.

Jag har planerat en klassisk midsommar-middag, men endast en snaps per vuxen. Vi kommer att ha flera barn med och jag tycker inte att det är passande med en massa alkohol när mina underbara barnbarn ska närvara.

Det blir ett midsommarfirande vid ett hus med byggnadsställning i år, men det gör bara att nästa års firande kommer att bli ännu mer magiskt! Förhoppningsvis kan jag starta en midsommar-tradition så att alla får uppleva detta 2021.

Hoppas ni alla får en riktigt trevlig midsommar och en fortsatt trevlig och solig sommar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please enter the following code to submit your comment: 8o7